Ontwerp en productie van kleding

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring staat YPLC voor technische en duurzame kleding.

Onze specialisaties

YPLC is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mega functionele outdoor, ski, running, yoga en fitness kleding. Met functionaliteit onderscheiden wij ons door alle mogelijke eigenschappen toe te voegen. Denk aan anti-odour, anti-insect, vitaminen, mineralen, avocado en CBD olie. Deze functies voegen wij toe aan de stof voor extra snelle recovery na het sporten, betere slaap of goed voor de huid ervaring. Wij ontwikkelen vooral producten vanuit de fabric en functie. Jij bepaald zelf de look om het eigen DNA te koesteren.

Meesters in stoffen

Wil jij jouw collectie verduurzamen, ben jij op zoek naar echte duurzame stoffen en wil je op de hoogte gehouden worden van alle vernieuwingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Of vraag jouw sketch aan en ontvang gratis de nieuwste stoffen per post!
YPLC werkt met alle bekende branded stoffen leveranciers zoals repreve, lenzing, Oekotex, responsible down standard, responsible wool standard, bci cotton en Dupont. Al deze initiatieven dragen hebben respect voor mens, dier en milieu.

Jouw privélabel in 1 minuut

Wil je meer informatie over prijzen en processen? Met onze eenvoudige stap-voor-stap informatietool ontvang je alle informatie die je nodig hebt binnen 24 uur.

1. Vul de informatietool in

Ontvang alle informatie die je nodig hebt om je eigen label te creëren. Binnen 24 uur bieden wij prijs- en procesinformatie om aan de slag te gaan met je eigen merk.

2. Ontvang de gevraagde informatie en een specifieke offerte.

Zodra je ons jouw informatie toestuurt, gaan we aan beslag. De volgende werkdag ontvang je alle gegevens die je nodig hebt. Op verzoek zal ons team je bellen om je verder te helpen.

3. We ontwerpen en ontwikkelen de collectie

In nauw overleg ontwerpen we jouw private label-kleding en de eerste samples zijn snel op weg.

4. Productie en import in volle werking

Een productielijn is gewijd aan het leveren van jouw bestelling met de hoogste kwaliteit en zorg. Je merk staat op het punt de winkels te betreden, zodat alle klanten het kunnen zien.

Voordelen van YourPrivateLabelCompany

YPLC staat voor functionaliteit. Daarom leveren wij al jaren de perfecte materialen voor elke sportbranche.

Margeverbetering

Bij nieuwe klanten realiseren wij gemiddeld 7% margeverbetering. Dat is onze gemiddelde score over de afgelopen 3 jaar.

nieuwste technische stoffen

Elk seizoen houden wij je op de hoogte van de nieuwste technische stoffen.

In opdracht

Wij werken ook in opdracht, dus wanneer jij speciale stoffen wilt, dan kunnen wij dat voor je realiseren.

BSCI-gecertificeerde fabrieken

Wij produceren alleen bij BSCI-gecertificeerde fabrieken met minimale standaarden voor een eerlijk salaris en voldoende vakantiedagen. Wij controleren ter plaatse bij de fabriek en helpen BSCI door zelf te rapporteren over de arbeidsomstandigheden.

actieve productondersteuning

Onze actieve productondersteuning bij de conceptontwikkeling en het collectieplan is helemaal gratis.

Gratis informatie

Wij geven je gratis informatie over het proces van productontwikkeling, productie en prijzen binnen 1 werkdag.

Pro-active

Elk nieuw seizoen gaan wij proactief op zoek naar nieuwe producten die specifiek voor jouw merk interessant kunnen zijn.

NDA

Wij kopiëren nooit producten van jouw concurrenten. Samen tekenen wij een NDA, zodat jouw en onze ideeën veilig zijn.

Beter voor mens, dier en milieu

100
Duurzame stoffen

Van recycled polyester, zeewier, hennep, banaan, bamboo, organic cotton tot aan munt en coffee verwerkt in de stoffen. Alles zo duurzaam en functioneel mogelijk. Bijna alle natuurlijke materialen verwerkt tot stof zijn van nature sneldrogend, ultra zacht of anti-odour.

7
Marge verbetering met minder voorraad risico

Gemiddeld realiseren wij 7% meer marge met 70% minder voorraad risico. Wij maken samen groeiafspraken en jij bepaald wat je kan inkopen. Succes gegarandeerd!

55
55% Duurzaamheidswinst

Onze manier om stof te produceren kost 50% minder water en onze zonnepanelen leveren tot 55% van de energie die we gebruiken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Stay-to-date with the latest news en trends.

[contact-form-7 id=”5943″ html_class=”cf7_custom_style_3″]
× How can we help you?