Private label outdoor kleding

Denk, als je aan sport denkt, aan YPLC, het private label ourdoor-kledingbedrijf.

Private label outdoor kleding

Als je aan sport denkt, denk dan aan YPLC, het private label outdoor kledingbedrijf. Bij YPLC hebben we een virus opgelopen en dit stroomt door onze aderen, we kunnen nauwelijks slapen eten of drinken. Sommigen zeggen dat het een liefdesvirus is, en dat is niet zo ver van de waarheid. Het is eigenlijk de liefde voor sport en in het bijzonder de liefde voor de juiste kleding voor atleten. Het private label outdoor-kledingbedrijf presteert op een wereldwijde schaal en zorgt ervoor dat atleten over de hele wereld de juiste uitrusting dragen. Het private label outdoor-kledingbedrijf begrijpt de verschillende soorten atleten uitstekend. Van rotsklimmen tot hardlopen.

Een specifieke uitrusting kan de atleet van de tweede naar de eerste plaats laten gaan, en wij bij YPLC willen erbij zijn als dat gebeurt. We bieden geteste uitrusting met geavanceerde technologie die past bij het specifieke type bewegingen en de weersomstandigheden. We kennen het belang van stevigheid en duurzaamheid van stoffen voor elk type sport en weten bovendien wat de behoeften van elke atleet zijn. De kernwoorden die bij ons private label outdoor kledingbedrijf horen, zijn innovatief en ervaren. En de laatste 50 jaar zijn we steeds op het scherpst van de snede bezig, deden we ons best en zijn we vooruitgegaan.

Custom outdoor kleding

Waar sommigen stoppen, gaan wij juist verder. We zetten die extra stap om de beste outdoor kleding op maat te maken die past bij alle weersomstandigheden.

Toebehoren voor outdoor uitrustingen

We willen graag innovatief blijven, het houdt ons scherp, zoals de bergbeklimmer die de hoogste top bereikt. Om in het spel te blijven, moet je het spel kennen en de rest voorblijven. Niemand heeft ooit iets bereikt door stil te blijven staan. Om de beste outdoor leveranciers te zijn, moet je in beweging blijven en jezelf altijd verbeteren. Grote mogelijkheden brengen eveneens een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het is onze verantwoordelijkheid om een uitrusting te creëren die duurzaam en verantwoord is. We passen onze kennis en expertise toe voor het ontwerpen en produceren van spullen die in alle omstandigheden zullen meegaan.

Als leveranciers van outdoor-uitrustingen presteren we op een wereldwijde schaal en verzekeren we gebruikers wereldwijd van een volledig bevredigende ervaring. Specifieke uitrustingen van onze leveranciers van outdoor-uitrustingen kan ervoor zorgen dat de prestaties van goed naar uitstekend gaan, en wij bij YPLC willen erbij zijn als dat gebeurt. De laatste 50 jaar hebben we op het scherpst van de snede gewerkt en hebben we ernaar gestreefd vooruit te komen. Bij het kiezen van een leverancier van outdoor-uitrusting is het van groot belang om innovatief te zijn en ervaring te hebben. En de laatste 50 jaar hebben we ons beste gegeven.

Hoogwaardige stoffen en functionaliteiten voor outdoor kleding

Waarom heb je normale outdoor kleding als je ook hoogwaardige outdoor kleding kunt kiezen? Wij kiezen onze stoffen zorgvuldig. De keuzes die we maken, passen bij de functionaliteit van de kleding. Dit is niet alleen wetenschap, maar gewoon goed nadenken.

Waterkolom 5000 mm of hoger

De waterkolom van een jas vertelt ons hoezeer de jas waterdicht is, dus hoeveel water deze kan weerstaan voordat het de jas binnendringt. Hogere waarden betekenen meer bescherming!

Waterkolom 3000 mm of hoger

Het ademende vermogen heb je nodig om het zweet van de huid weg te leiden, dus dit geeft aan hoe goed de kleding zorgt voor drainage of verdamping van het lichaamsvocht naar de oppervlakte.

Sneldrogend

Sneldrogend betekent vochtafvoer, dus het houdt je warm door vocht van de huid af te voeren.

Insectbestendig

Een langdurige anti-insectenbescherming op een veilige en milieuvriendelijke manier, om je veilig, gezond en hygiënisch te houden.

Bacteriënbestendig

Een antibacteriële functie voorkomt dat bacteriën zich vermeerderen, waardoor het de geur vermindert.

Aromatherapie

Aromatherapie is de holistische therapie die de psyche, het lichaam en het denkvermogen behandelt.

Vitaliteit

Een mooie huid en schoonheid worden beschouwd als een van de belangrijkste factoren die het algehele ‘welzijn’ en de perceptie van gezondheid vertegenwoordigen.

Extreem zacht

Extreem zacht handgevoel, dus zachter dan zacht.

Wolkracht

Zo voelt de wol superzacht aan, en geniet je van wascomfort zonder overmatige krimp.

Getapete naden

Getapete naden worden gebruikt in waterdichte kleding. Om ervoor te zorgen dat een kledingstuk 100% waterdicht is bij de gaten van het stiksel, moeten deze worden afgedekt, zodat er geen water door de naden kan dringen.

Zonwerend

De zonwerende eigenschap biedt extra bescherming tegen de schadelijke uv-straling van de zon met UV 50+.

Andere specialiteiten

Veelgestelde vragen

Hoe een eigen outdoor-label creëren?

Please contact our team for more detailed information on starting your private label outdoor clothing.

Welke stof moet ik kiezen?

Outdoor clothes come in many features after you fill in our information tool you will recieve a brochure in your mail with all the types and features withing the outdoor private label line.

Is dropshipping ook onderdeel van de service?

Yes, dropshipment is possible for Private label outdoor clothing.

Hoe krijg ik de juiste maten?

Our team of specialists make sure you get the fit schedule based on your needs and locations.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends

× How can we help you?